Historie

Siden April 2000 har Morten Christensen drevet entreprenørforretning under navnet BAES. De første par år som en mandskabs- og maskinudlejning og siden 2002 som fagentreprenør på mere end 100 byggerier. Antallet og omfanget af opgaver steg hurtigt frem mod 2007 hvor entreprenør virksomheden beskæftigede ca. 60 mand i en blanding af egne folk og indlejet mandskab. I December 2007 blev forretningsmodellen dog sat på prøve og evnerne i et oprørt marked testet af. Et tab hos en enkeltstående bygherre i finanskrisens begyndelse på i omegnen af kr. 7,5mio betød at forretningsmodellen måtte revideres og risikovillighed og forventninger til indtjening afstemmes på ny. Alt sammen dog uden at være påvirket af bankernes holdninger til byggebranchen og heldigvis for det – jysk sparsommelighed og en god fornemmelse af vores økonomiske begrænsninger selv når hjulene har kørt stærkt har altid gået godt hånd i hånd.

Gennem finanskrisen blev virksomhedens målsætninger og prioriteter tager op til revision og i dag er opsætningen i virksomhederne markant anderledes således vi har overskud, lyst og mod til at lave nøjagtig det vi er gode til og det vi brænder for – råhus byggerier, jord, beton og kloakanlæg i egenproduktion, mandskabs og maskinudlejning samt byggestyring og ejendoms udvikling med passion for kvalitet, tid, sikkerhed og ikke mindst med ønske om god økonomi for alle involveret parter.

Hvordan ?

Hos os er åben kalkulation, konstruktiv og tæt dialog med vores kunder, projekt optimering med baggrund i vores solide erfaring og en høj standard på vores fremsynethed bare nogle af de værktøjer vi bruger for at kunne eksistere på den præmis vi idag kalder vores værdigrundlag.

Velkommen til Baes Gruppen !